Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

[page_title] ile ilgili anında bilgi almak için Whatsapp butonu ile bizimle anında iletişime geçebilirsiniz!

SGK’lılar için bir ilk!
Tamalayıcı Sağlık Sigortası ile SGK’lılara anlaşmalı hastanelerde fark ücreti ödemek yok! İnanılmaz uygun fiyatlarla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırın, anlaşmalı kurumlardan fark ödemeden yararlanın…

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında yer alan sigortalı, eşi ve çocuklarını Self Sigorta çatısı altında tam olarak güvence altına alıyoruz.

Özel sağlık kurumlarında SGK kapsamında sağlanan sağlık hizmetlerinin standartlarını yükseltmek ve yüksek maliyetli sağlık harcamalarına destek olmak amacıyla sunduğumuz Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na ekonomik prim ve uygun ödeme koşulları ile hemen sahip olabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününe özel olarak oluşturduğumuz anlaşmalı sağlık kurumlarında, Sağlık Bakanlığı ruhsatında tanımlı tüm branşlardan ve SGK anlaşması kapsamındaki kadrolu hekimlerin sunduğu nitelikli sağlık hizmetlerinden (gerek ayakta gerekse yatarak tedavilerde) teminat kapsamı dâhilinde yararlanabileceksiniz.

SAĞLIĞINIZI GÜVENCE ALTINA ALIN!

Detaylı bilgi ve destek için 0224 249 0 248 numaralı telefondan bizimle direk iletişime geçin ya da Teklif AL’butonun da bulunan formu doldurarak müşteri temsilcilerimizin sizinle iletişime geçmesini sağlayın!

Sigortalının başlangıç tarihinden sonra gerçekleşen rahatsızlıklarına ilişkin, tıbben gerekli olması ve doktorun bu nedeni ayrıntılı olarak raporunda belirtmesi şartıyla; dâhili ve/veya cerrahi yatışları, sigortalının hayati bir tehlikeye neden olabilecek acil sağlık durum giderleri, küçük müdahaleleri karşılanır.

Sigortalı başlangıç tarihinden sonra gerçekleşen rahatsızlıklara ilişkin doktor muayene, tahlil, radyoloji,  modern teşhis yöntemleri ile fizik tedavi ve rehabilitasyon giderleri ayakta tedavi kapsamında değerlendirilir. Ayakta Tedavi teminatı alınan durumlarda, tedavi giderleri poliçede belirtilen limit doğrultusunda karşılanır.

İlaç ve aşı giderleri poliçe teminat kapsamı dışındadır.

ÖNEMLİ
NOTLAR

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesinin yürürlükte olması için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan Genel Sağlık Sigortası’nın aktif olması gerekmektedir.

Poliçede belirtilen teminatlar, yalnızca poliçede ismi yer alan kişiler için geçerli olacaktır.

Acil durumlar da dâhil olmak üzere anlaşmasız kurumlarda yapılacak tedavilere ilişkin giderler teminat kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Poliçe kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından uygulanan bekleme süreleri haricinde herhangi bir bekleme süresi uygulanmaz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başvurusu esnasında mevcut olan hastalıklarla ilgili risk analizi yapılmayacağı için poliçe başlangıç tarihinden önce var olan bir şikâyet ve/veya hastalık nedeni ile bir sağlık kuruluşuna başvurarak tanı almış, tedavi görmüş ve/veya tedavi önerilmiş olan her türlü sağlık gideri ile bunlara bağlı nüks ve komplikasyonlar poliçe teminat kapsamı dışında değerlendirilecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nca karşılanmayan sağlık hizmetleri teminat kapsamında değerlendirilmeyecektir.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZİ DE İNCELEYİN!

5 Dakikada kolayca teklif alın!

BİZDEN TEKLİF ALMADAN SİGORTANIZI YAPTIRMAYIN

KASKO SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

TAMAMLAYICI SAĞLIK
TEKLİFİ AL!

TRAFİK SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

SEYAHAT SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

KONUT SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

CEP TELEFONU SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

DASK SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

FERDİ KAZA SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

5 Dakikada kolayca teklif alın!

BİZDEN TEKLİF ALMADAN SİGORTANIZI YAPTIRMAYIN

Hızlı Sigorta Teklifi Alın!

Self Sigorta KASKO SİGORTASI

KASKO SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

TAMAMLAYICI SAĞLIK
TEKLİFİ AL!

TRAFİK SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

SEYAHAT SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

KONUT SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

CEP TELEFONU SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

DASK SİGORTASI
TEKLİFİ AL!

FERDİ KAZA SİGORTASI
TEKLİFİ AL!